

Oluf Lorentzen nettbutikk
Her kan du kjøpe utsøkte oster og matvarer fra hele verden. Både privatpersoner og bedrifter kan handle hos oss.Bedriftskunder må logge inn for å se tilpassede betingelser og produktsortiment.
Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.
Høvding Sverre Lagret fra Orkladal Ysteri er ystet som en sveitsisk tilsiter, modnet 6-12 måneder. Osten er en pasteurisert, halvfast kittmodnet ost av kumelk. Den er myk, smidig og med litt hullsetting. Smaken kan oppleves kremet, søt, rund, fyldig, balansert og nøtteaktig med god ettersmak. Osten nytes temperert sammen med brød og knekkebrød, til gratinering, pizza og ostefatet.
Mild blåmuggost fra Gangstad Gårdsysteri, med hvitmugg utenpå og blåmugg innvendig, laget på pasteurisert kumelk.
Frysetørkede spiselige stemorsblomster til pynting av festkaker, garnityr til ostebord, salater eller drinker.
Fargerik miks av frysetørkede spiselige blomster til pynting av festkaker, garnityr på et ostebord, salater eller i drinker.
Granarolo Mascarpone er en klassisk italiensk ferskost, laget av pasteurisert fløte av høy kvalitet. Den er et essensielt element i mange tradisjonelle desserter, men kan også brukes i alt fra sauser til baking.
Søte pikekyss, ca 35 stk i posen.
Tynn, sprø deig perfekt til baklava, spanakopita og andre søte eller salte retter fra Middelhavet og Midtøsten.
Holtefjell Vellagret er en fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er eksklusiv, har en fyldig smak og god smelteevne. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og Holtefjell Vellagret er modnet minimum 6-12 måneder.
Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med unik smak. En spesialitet fra Garnviks Røkeri på Frøya, klar til servering. Best i test i TV2, desember 2023.
Kortreist ørret fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med klassisk smak fra Garnviks Røkeri. Klar til servering.
Inderøy 64° Nord sennepssaus med dill fra Berg Gård, Trøndelag, gir måltidene et friskt og smakfullt løft. Denne klassiske kombinasjonen av fyldig sennep og dill passer utmerket til fisk, skalldyr, salater, kjøttretter og potetretter. Berg Gård er først i Norge til å bruke norske sennepsfrø i sine produkter.
Svensk tynt, håndkjevlet knekkebrød benyttes til ost eller til annet pålegg.
Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.
Høvding Sverre Lagret fra Orkladal Ysteri er ystet som en sveitsisk tilsiter, modnet 6-12 måneder. Osten er en pasteurisert, halvfast kittmodnet ost av kumelk. Den er myk, smidig og med litt hullsetting. Smaken kan oppleves kremet, søt, rund, fyldig, balansert og nøtteaktig med god ettersmak. Osten nytes temperert sammen med brød og knekkebrød, til gratinering, pizza og ostefatet.
Mild blåmuggost fra Gangstad Gårdsysteri, med hvitmugg utenpå og blåmugg innvendig, laget på pasteurisert kumelk.
Frysetørkede spiselige stemorsblomster til pynting av festkaker, garnityr til ostebord, salater eller drinker.
Fargerik miks av frysetørkede spiselige blomster til pynting av festkaker, garnityr på et ostebord, salater eller i drinker.
Granarolo Mascarpone er en klassisk italiensk ferskost, laget av pasteurisert fløte av høy kvalitet. Den er et essensielt element i mange tradisjonelle desserter, men kan også brukes i alt fra sauser til baking.
Søte pikekyss, ca 35 stk i posen.
Tynn, sprø deig perfekt til baklava, spanakopita og andre søte eller salte retter fra Middelhavet og Midtøsten.
Holtefjell Vellagret er en fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er eksklusiv, har en fyldig smak og god smelteevne. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og Holtefjell Vellagret er modnet minimum 6-12 måneder.
Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med unik smak. En spesialitet fra Garnviks Røkeri på Frøya, klar til servering. Best i test i TV2, desember 2023.
Kortreist ørret fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med klassisk smak fra Garnviks Røkeri. Klar til servering.
Inderøy 64° Nord sennepssaus med dill fra Berg Gård, Trøndelag, gir måltidene et friskt og smakfullt løft. Denne klassiske kombinasjonen av fyldig sennep og dill passer utmerket til fisk, skalldyr, salater, kjøttretter og potetretter. Berg Gård er først i Norge til å bruke norske sennepsfrø i sine produkter.
Svensk tynt, håndkjevlet knekkebrød benyttes til ost eller til annet pålegg.
Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.

God mat på glade maidager
Mai er tiden for fest og feiring! Frist med fantastiske norske oster og fristende kaker pyntet med bær og spiselige blomster.
Les merKUNNSKAPSHJØRNET
Inspirasjon, artikler og oppskrifter

Grillet hel laksefilet
Se oppskrift
Velg norske oster
Norsk på ostefatet – og i gryta
Kanapeer med røkelaks
Deilig fingermat med norsk laks
Cannoli med ricottakrem
Lag nydelig italienske godbiterNYHETER
Se våre nye produkter
En lekker gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Camembert i skål er ypperlig til steking fra Gangstad Gårdsysteri, Straumpølse av svin- og storfekjøtt røkt på bøkeflis fra Inderøy Slakteri, og et friskt og passe søtt solbærsyltetøy fra Røyland Gård. Kombinasjonen av produktene er perfekt til en lun hjemmekveld, som en del av et festbord, eller som smakfull snacks, satt sammen av tre av Norges fremtredende lokalmatprodusenter. Hver for seg har de høstet heder og ære for sine produkter og med denne gavepakken ønsker de å dele sin lidenskap for ekte norsk matkultur, der de ønsker å inspirere til uforglemmelige måltider.
En lekker gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Esken inneholder en mild camembert og Edel Blå, en fyldig og snill blåmuggost fra Gangstad Gårdsysteri, der all ost er pasteurisert og laget på gårdens egen kumelk. Røyland Gård kommer med to geleer, eple med granskudd der syrlige Filippa epler er tilsatt håndplukket granskudd som passer utmerket til blåmuggoster. En fløyelsmyk, passe syrlig gelé av rips med vanilje er velsmakende til hvitmugg og andre milde oster. Geleene inneholder kun norsk frukt og bær. Kombinasjonen av produktene er perfekt til en lun hjemmekveld eller en smakfull ostekveld, der lokalmatprodusentene ønsker å inspirere til uforglemmelige måltider.
En smakfull gaveeske å gi til noen du er glad i fra Røyland Gård. Opplev den rene, forfriskende smaken av norsk natur med eplegløgg og tre syltetøy av blåbær, tyttebær og solbær. Røyland håndplukker de beste norske råvarene for å gi deg den autentiske smaken av Norge. Eplegløggen er drikkeklar og kan nytes varm eller kald, gjerne som velkomstdrink sammen med vin eller bobler. Syltetøyene passer til helgefrokosten, ostefatet, vaflene eller som smaksforsterker til kjøtt- og pølseretter. Produktene er uten konserveringsmidler, rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk. Pernille og Gunnar ønsker å dele sin lidenskap for ekte norsk matkultur, og håper å inspirere til uforglemmelige måltider.
En smakfull gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Elgsalami fra Inderøy Slakteri er en delikat spekepølse av elg-, svin- og storfekjøtt, røkt på bøkeflis, med rund smak. Krydret tyttebær og blåbær fra Røyland Gård er laget av norske bær, rett fra skogen, perfekt til ost og spekemat. Server syltetøyene til elgsalami og annen spekemat, gjerne i kombinasjon med seterrømme og flatbrød, et nydelig tilskudd til spekebordet.
Italiensk kvalitetssjokolade med ristede pistasjnøtter.
Amerikansk grillsaus, spesielt god til kylling.

Krydderblanding med spesielt utvalgte krydder.
Knasende sprø sylteagurker med søt og spicy smak.
Greske Kalamata oliven.
Frisk, knust ingefær som brukes til salater, marinader og gryteretter.
Håndkrem med en frisk duft av lavendel.
Ostehøvel laget av et helt stykke med rustfritt stål for å sikre god stabilitet og brukervennlighet.
Pannekakemixen fra Mississippi Belle er en amerikansk klassiker.
Forfriskende drikk fra Sør-Korea.
Tyske grove sennepen fra Löwensenf. Sennepen er både søt og krydret med en tydelig hint av chili.
Klassisk italiensk pestosaus laget av soltørkede tomater.
Krydderblanding spesielt egnet til sjømat.
Krydderblanding med spesielt utvalgte krydder.
Knasende sprø sylteagurker med søt og spicy smak.
Greske Kalamata oliven.
Frisk, knust ingefær som brukes til salater, marinader og gryteretter.
Håndkrem med en frisk duft av lavendel.
Ostehøvel laget av et helt stykke med rustfritt stål for å sikre god stabilitet og brukervennlighet.
Pannekakemixen fra Mississippi Belle er en amerikansk klassiker.
Forfriskende drikk fra Sør-Korea.
Tyske grove sennepen fra Löwensenf. Sennepen er både søt og krydret med en tydelig hint av chili.
Klassisk italiensk pestosaus laget av soltørkede tomater.
Krydderblanding spesielt egnet til sjømat.
Krydderblanding med spesielt utvalgte krydder.
TILBUDSKROKEN
Se nedsatte varer fra tilbudskroken